ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΚΟΣ

Ασφαλιστικός Πράκτορας - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ταξιδιωτικών και Προσωπικών Ατυχημάτων

Προσωπικών Ατυχημάτων

Η Ασφάλεια Προσωπικών Ατυχημάτων προστατεύει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από οποιοδήποτε πιθανό ατύχημα, παρέχοντας κάλυψη σ΄ ένα ευρύ φάσμα εξόδων σε πολλές και κρίσιμες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα:

  •  Καλύπτεται η περίπτωση θανάτου από ατύχημα
  •  Καλύπτεται η περίπτωση ολικής ανικανότητας από ατύχημα που αναγκάζει τον ασφαλισμένο να μείνει εκτός εργασίας
  •  Καλύπτεται η περίπτωση μόνιμης μερικής ανικανότητας από ατύχημα που μειώνει δραστικά τη δυνατότητα του ασφαλισμένου να εργαστεί.
  • Καλύπτονται νοσηλευτικά, φαρμακευτικά και πάσης φύσεως ιατρικά έξοδα (π.χ. για ακτινογραφίες, εξετάσεις, κ.τ.λ.), στα οποία υποβάλλεται ο ασφαλισμένος εξ’ αιτίας του ατυχήματος.
  •  Καταβάλλεται στον ασφαλισμένο ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, το οποίο συνεχίζεται στην περίπτωση παραμονής του στο σπίτι για ανάρρωση μετά από την περίθαλψή του σε νοσοκομείο συνεπεία ατυχήματος.

Ασφάλιση Μαθητών & Σπουδαστών Σχολείων

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για Παιδικούς ΣταθμούςΣχολείαΦροντιστήριαΣχολές, ακόμη και Νηπιακούς/ Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Προσφέρει πλήρη κάλυψη για ατυχήματα που ενδέχεται να συμβούν κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου/Εκπαιδευτηρίου (ώρες διδασκαλίας και διαλείμματα) καθώς και κατά τη διοργάνωση εκδηλώσεων, εκδρομών ή άλλων δραστηριοτήτων που είναι υπό την επίβλεψη του Σχολείου/ Εκπαιδευτηρίου. Το πρόγραμμα προσφέρεται και για την ασφάλιση του διδακτικού προσωπικού της επιχείρησης.

Ασφάλιση Φοιτητών Εξωτερικού

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν με το πρόγραμμα Erasmus. Παρέχει σειρά καλύψεων που αφορούν την περίπτωση προσωπικού ατυχήματος, την προσωπική αστική ευθύνη, καθώς και την ταξιδιωτική ασφάλιση του φοιτητή.

Προσωπικό Ατύχημα Αλλοδαπών

Το πρόγραμμα Προσωπικό Ατύχημα Αλλοδαπών καλύπτει τις δαπάνες νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που πραγματοποιήθηκαν εντός Δημόσιου Νοσοκομείου συνεπεία ατυχήματος ή ασθένειας. Παράλληλα, παρέχει αποζημίωση στον ασφαλιζόμενο σε περίπτωση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας από ατύχημα.

Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό για την έκδοση άδειας παραμονής.

Ασφάλιση Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων

Προσφέρονται καλύψεις κατά την διάρκεια αγώνων, προπονήσεων και μετακινήσεων των αθλητών, σύμφωνα με τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Ενδεικτικά καλύπτονται κατηγορίες αθλημάτων, όπως:

  •  κολύμβηση, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα
  •  ποδόσφαιρο, basketball, στίβος
  •  volleyball, handball, tennis
  •  ενόργανη-ρυθμική-αεροβική γυμναστική

Προσωπικό Ατύχημα Ταξιδιού

Το Πρόγραμμα σάς παρέχει προστασία και κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών και δαπανών νοσηλείας σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος (συμπεριλαμβάνεται και η κάλυψη για τον Covid-19). Επίσης, σας προστατεύει από την απώλεια, ζημιά ή κλοπή των αποσκευών σας προσφέροντας αποζημίωση.

Εάν, για συγκεκριμένους λόγους της τελευταίας στιγμής, χρειαστεί να ακυρωθεί το ταξίδι, σας δίνεται η δυνατότητα αποζημίωσης, επιλέγοντας την κάλυψη Ασφάλιση Ακύρωσης Ταξιδιού. Επιπλέον, παρέχονται σημαντικές καλύψεις υπό όρους. Εσείς σκεφτείτε μόνο τον προορισμό.

Εάν ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους σας έχουμε τη λύση, επιλέγοντας ανάμεσα σε ετήσια προγράμματα ασφάλισης.

Επίσης, είτε είστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, είτε μεμονωμένος ταξιδιώτης ή ομάδα ταξιδιωτών, έχουμε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.